Over Saskia van Dongen

saskia van dongenKinderen, ouders en leraren hebben elkaar nodig om het beste uit kinderen te halen. Dat ze presteren naar vermogen en zich vrij voelen relaties aan te gaan. Elk kind is anders en heeft wat anders nodig om zich optimaal te ontwikkelen. En dat geldt ook voor leerkrachten, directeuren en ouders. Daarover met elkaar in gesprek gaan en samen zoeken naar oplossingen. Dat is samenwerken aan goed onderwijs.

Hoe bereid je kinderen voor op een zinvol leven in de toekomst? Een vraag die mij bezig houdt en waar ik samen met scholen aan werk. Inmiddels heb ik als adviseur veel ervaring opgedaan op verschillende terreinen, en in verschillende rollen: adviseur, coach en relatiemanager. U kunt mij als adviseur raadplegen als u vragen heeft op terrein van management en organisatie, sociaal-emotionele ontwikkeling, interactieve leeromgeving en ouderbetrokkenheid.

Mensen kennen mij als positief, veelzijdig en betrokken. Gevormd door onder andere oplossingsgericht werken en NLP ben denk ik in mogelijkheden en ben ik creatief in het zoeken naar wegen om de gewenste doelen te bereiken. Slagvaardig, verbinden, inspireren en deskundig. U zult mij zo leren kennen.

Saskia van Dongen

TeamKracht

Neem contact op

Neem contact op

 

2 antwoorden op “Over Saskia van Dongen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.